Slow Sports

Slow Sports

* Wil jij je graag fit en vitaal voelen?
* Wil jij graag gaan bewegen maar weet je niet welke sport?
* Ben je al vaker met goede moed begonnen maar lukt het niet om het sporten vol te houden?
* Houd je ook meer van de buitenlucht dan sporten in een sportschool?

Dan is Slow Sports iets voor jou!

Slow Sports is een trainingsvorm voor zowel beginners tot (licht) gevorderden. In een kleine groep samen bewegen en genieten van de natuur en de frisse buitenlucht. Je krijgt een veelzijdige, afwisselende training en je werkt aan de opbouw van je conditie, spierkracht, balans en ontspanning.

Hoe ziet zo’n training er dan uit?

Slow Sports is een combinatie van verschillende beweegvormen. In een bosrijke omgeving gaan we in een kleine groep lopen (aan jou de keuze wandelen óf joggen). Onderweg doen we verschillende oefeningen voor conditie, spierkracht, lenigheid en balans. Alle oefeningen worden op verschillende niveaus aangeboden zodat je altijd mee kunt doen. Het gaat dus niet om presteren. Je werkt met plezier aan het verbeteren van je lichaamsconditie en gezondheid. Gezelligheid en ontspanning staan voorop! De lessen duren één uur en na afloop sluiten we af met een kopje thee voor de liefhebbers.

Wanneer sporten geen passie is, is het een hele kunst als iemand je er de winst van kan laat ervaren. Complimenten Monique! Het buiten zijn, oefeningen doen op eigen niveau met een goede en accepterende begeleiding maken dat ik alweer zin heb in de volgende les. Mijn dag voelde daardoor actief en ontspannen tegelijk! Quality time!Floortje

Wanneer wordt er les gegeven?

Dinsdag (avond)
Start weer op 2 april 2024

Helmond:
wekelijks op dinsdag van 19:00 tot 20:00 uur. Verzamelpunt Bakelsedijk Helmond (ingang Bakels Bos tegenover huisartsenpraktijk Boszicht).

Woensdag (ochtend)

Helmond: wekelijks op woensdag van 8:45 tot 9:45 uur. Verzamelpunt Bakelsedijk Helmond (ingang Bakels Bos tegenover huisartsenpraktijk Boszicht).

Vrijdag (ochtend)

Helmond/Deurne: wekelijks op vrijdag van 9:00 tot 10:00 uur. Verzamelpunt: parkeerplaats Natuurspeeltuin Zandbos, Strijpsebaan, Deurne.

Kleding

Sportschoenen, sportkleding

Tarieven 2024

Voor de lessen gelden de volgende tarieven:

·        Proefles altijd gratis
·        1x per week sporten 28,50 euro per maand
·        Slow Sports 10 strippen kaart 79 euro (6 maanden geldig)

Slow Sports Helmond heeft het keurmerk ‘Sportcoach met oog voor diabetes’. Voor meer informatie klik op het logo van de Diabetesvereniging Nederland

(Slow Sports is een initiatief van Désirée Smits uit Rheden. Kijk voor meer informatie en andere Slow Sports locaties op https://www.slowsports.nl)