Inschrijfformulier Slow Sports Helmond

  Telefoonnummer contactpersoon in geval van nood

  Bij een maand abonnement is een betaalverzoek niet mogelijk. Het bedrag van het maandabonnement (graag vóór de eerste van de maand) of strippenkaart mag worden overgemaakt op bankrekening IBAN NL23KNAB0402811682 t.n.v. Ven Vitaal.

  In het kader van de wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens zijn organisaties verplicht om uitdrukkelijke schriftelijke toestemming te vragen voor de verwerking van bepaalde persoonsgegevens, met name voor gegevens die jouw gezondheid betreffen. Door het beantwoorden van onderstaande stellingen en het 'ondertekenen' (= verzenden) van deze verklaring, geef je uitdrukkelijk toestemming dat de met ja beantwoorde persoonsgegevens door Slow Sports Helmond-Deurne en/of Ven Vitaal verwerkt mogen worden.

  1. Ik geef toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken voor het personaliseren van de lessen en het bijhouden van een ledenadministratie.
  JaNee

  2. Ik geef toestemming om de gezondheidsgegevens uit de afgenomen vragenlijsten te verwerken in het kader van de veiligheid tijdens de les.
  JaNee

  3. Ik geef toestemming om beeldmateriaal te maken tijdens de Slow Sports lessen in het kader van promotiedoeleinden.
  JaNee

  4. Ik geef toestemming om het beeldmateriaal gemaakt tijdens Slow Sports lessen op social media en/of website te plaatsen.
  JaNee

  5. Ik geef toestemming om per e-mail vrijblijvend geïnformeerd te worden over praktische zaken en georganiseerde activiteiten van Slow Sports Helmond-Deurne en Ven Vitaal.
  JaNee

  Ven Vitaal vindt jouw privacy belangrijk. Zij gebruikt en beveiligt jouw persoonlijke gegevens daarom zorgvuldig en volgens de eisen die de privacywetgeving hieraan stelt. Meer informatie over jouw privacy en het gebruik van je persoonsgegevens wordt beschreven in het privacyreglement van Ven Vitaal.