Mijn broer

Lieve Erwin…mijn grote broer, Vandaag is het 3 mei, jouw sterfdag. Precies 15 jaar geleden maakte jij de moeilijke keuze om zelf uit het leven te stappen. BAM..die dag zal ik nooit vergeten, wat was het een heftige tijd! Mijn hele leven stond op zijn kop. Alle emoties kwamen naar boven. Verdriet, boosheid, schuldgevoel “had … Lees verder…

Keurmerk ‘Sportcoach met oog voor diabetes’

Heb jij diabetes en wil je graag gaan sporten?

Slow Sports Helmond heeft vandaag het keurmerk ‘Sportcoach met oog voor diabetes’ behaald. Sporten is voor iedereen belangrijk maar voor patiënten met diabetes des te meer. Bewegen heeft een positief effect op je lichaam, je gewicht en je bloedglucosewaarden en je verkleint de kans op complicaties (die vaak onomkeerbaar zijn). De drempel om te gaan sporten is vaak hoog, zeker voor mensen met diabetes. Bij Slow Sports Helmond kun je met een gerust hart op je eigen niveau komen sporten. Ik begeleid je daarbij graag naar een gezondere leefstijl. Heb je zelf diabetes of ken je iemand die diabetes heeft? Ik nodig je van harte uit om een gratis proefles te volgen. Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op.

Slow Sports intervisiedag

Vandaag een leerzame maar vooral ook gezellige intervisiedag gehad met bijna alle Slow Sports trainers van Nederland. We hebben weer genoeg inspiratie opgedaan en ik kan niet wachten om jou dit te laten ervaren.

Wil jij ook een keer meedoen met Slow Sports? Geef je dan op voor een gratis proefles! Je bent van harte welkom, elke woensdagochtend om 8.45 uur. De les duurt één uur en we starten bij het Bakels bos op de Bakelsedijk (t.o.v. Huisartsenpraktijk Boszicht).