Access Bars®

Loopt je hoofd soms over en lijkt het allemaal (te) veel?
Kan je meer rust en ontspanning gebruiken?

Dan is Access Bars® een behandeling die je zeker zal aanspreken! Hoe fijn is het als je door een Access Bars behandeling weer meer rust en ruimte kunt creëren.

Hoe werkt het?

Met de Bars ontlaad je op een eenvoudige en zachte manier stress en spanning uit je lichaam. Bij een Access Bars worden er 32 punten op het hoofd zachtjes aangeraakt. Door deze aanraking laat het lichaam overtollige gedachten, blokkades, emoties, oordelen en conclusies los die altijd opgeslagen zijn geweest. Er ontstaat weer ruimte en rust in je hoofd en je voelt je weer ontspannen.

Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je al lang niet meer nodig hebt, wordt verwijderd.

Hoe verloopt een Bars behandeling?

Tijdens de behandeling lig je (geheel gekleed) op een behandelbank. De 32 punten op je hoofd worden lichtjes aangeraakt, sommige kort, andere wat langer. Het kan zijn dat je in slaap valt wat echter geen invloed op de behandeling heeft. Een sessie duurt ongeveer 60 minuten. Door het aanraken van de punten gaat de energie stromen. Je laat daardoor emotionele en lichamelijke ballast (makkelijker) los. Mensen ervaren na afloop van een behandeling meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Welke voordelen heb je van een Bars behandeling?

De meest gehoorde resultaten zijn:

* mijn hoofd is zoveel lichter
* ik slaap beter, meer innerlijke rust
* het voelt niet meer zo zwaar, het lijkt makkelijker te gaan
* ik heb meer energie
* voel me weer dichter bij mezelf
* ik ben zo ontspannen, voel zoveel rust
* ik ben daadkrachtiger

Wat een Bars behandeling voor jou doet, ligt niet vast, het ontstaat! De veranderingen kun je zowel mentaal als fysiek ervaren. Het sterkst waarneembaar zo’n 3-4 weken na de behandeling.

Wanneer zou je een Bars behandeling kunnen doen?

Dat is geheel aan jou. Hoe fijn wil je je voelen? De een vindt het fijn om  regelmatig een Bars te ontvangen. De ander wacht tot hij zich minder prettig in zijn vel voelt zitten.

* als je je gestrest of gespannen voelt
* tijdens (of na) een drukke of vervelende periode
* als je het gevoel hebt jezelf voorbij te lopen
* je behoefte aan ontspanning en rust hebt
* bij veranderingen in bijvoorbeeld werk, relatie die onrust veroorzaakt

Met een Bars geef je je hoofd en lichaam weer de rust en ruimte die het nodig heeft, alsof je een (ontspannende) massage hebt gehad. Neem gerust contact op om het te ervaren!